Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωσταραζίου.


Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με την παρακάτω ανακοίνωση, θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου για την καθοριστική συμβολή με τις εργασίες επιδιόρθωσης των εγκαταστάσεων που στεγάζουν τα αποδυτήρια και τα γραφεία της ομάδας.







''Ο ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωσταραζίου που για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο κατεβαίνει εθελοντικά στις εγκαταστάσεις  της ομάδας μας με στόχο την αναμόρφωση του γηπέδου μας. 

Ο νεοσυσταθείς Πολιτιστικός Σύλλογος με τις εργασίες που πραγματοποιεί στον χώρο του γηπέδου θέλει να δείξει την στήριξη του προς τα νέα παιδιά που αγωνίζονται για το χωριό μας και παράλληλα να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που έρχεται να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας μας. 

Όπως μπορείτε να δείτε η όψη του γηπέδου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος δε πρόκειται να σταματήσει όμως εδώ. 

Μέχρι τέλος του έτους υπάρχει στόχος να γίνουν και άλλες εργασίες ώστε να αλλάξει ριζικά η εικόνα του γηπέδου. Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωσταραζίου τόσο για το ενδιαφέρον που δείχνει όσο και για τις εργασίες που πραγματοποιεί. 

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο που παρείχε τα απαραίτητα υλικά.''